Tampereen ensimääinen Thai ravintola vuodesta 1997.

Ravintola Thai Na Khonissa thaimaalainen makumaailma on mausteinen ja kevyt.

• Parasta thaimaalaisessa ruoassa on mausteet ja keveys. Thai Na Khon on tunnettu hyvästä ruoastaan ja thaimaalaiseen tapaan edullisesta hintatasostaan.

Thai Na Khonin thaimaalaisten kokkien käsittelyssä niistä syntyy ehdottoman autenttista thai-ruokaa.

Thai Na Khonin kysytyimpiin annoksiin kuuluu mm. Kanaa curry-kookosmaidossa. Myös voimakasmausteinen Ankkaa chilikastikkeessa on kysytty annos. Tulisemmatkin maut sopivat siis suomalaiseen suuhun. Thaimaalainen makumaailma on tullut tutuksi varmaankin suomalaisten suosimassa lomakohteessa ja samoja herkkuja halutaan maistella mielellään kotimaan kamarallakin. Thai Na Khonissa on mahdollista juoda myös aitoa thaimaalaista Singha-olutta ja Mekong Wiskiä joka on monelle ruokamatkalla Thaimaahan se piste iin päällä.

Tampereen Thai Na Khon avautuu arkisin klo.11 ja lounasaikaa vietetään aina klo.15 asti. 9 euron hintaan ravintolassa syö erittäin monipuolisesti. Tarjolla on alkuruoan (keitto) lisäksi viisi erilaista pääruokaa erivahvuisin maustein, sekä luomukahvi tai tee pienen jälkiruoan kanssa nautittuna.

• Ravintolan voi myös rajata yksityistilaisuuksia varten kätevästi kahteen osaan, jolloin Thai Na Khonissa voi viettää vaikkapa pikkujouluja tai polttareita.

 

TOUKOKUUN TAKE AWAY TARJOUS!
Kaikki kana-annokset -40% voimassa 1.5-31.5.2015

Tervetuloa!

To 14.5. Helatorstai klo.12-18

 

 

 

 

free web page hit counter

 
Etusivu         | Kuvia Ravintolan sisältä         | Menu Ruokalista          | Linkit        | Yhteystiedot
Copyright © 2008 Ravintola Thai Na Khon. All rights reserved.
Hämeenkatu 29 , 33200 Tampere Tel. 03-2121778 Fax. 03-2121779, LY 0741507-3